Annons
Baserat på pressmeddelande
En bild från den senaste Alvargalan i Skellefteå. Foto: Arkivbild

Alvargalan och BizBuz senareläggs: ”Det är viktigt att kunna ställa om”

NÄRINGSLIV Med anledning av det rådande läget och de nya restriktionerna kommer Alvargalan och Bizbuz att skjutas framåt. Det skriver Skellefteå kommun i ett pressmeddelande.

Annons

Numera är tanken att Skellefteås näringslivsgala Alvargalan och näringslivsdagen Bizbuz ska genomföras på fredagen den 26 mars 2021. Arrangörerna Alvargalans vänner och näringslivskontoret vid Skellefteå kommun står bakom beslutet.

– Det är ett speciellt år där det är viktigt att kunna ställa om utifrån rådande läge och hitta kreativa lösningar, säger Leif Häggmark, ordförande i Alvargalans vänner.

– Förhoppningsvis kommer vi att kliva ut på andra sidan, möta våren och ljuset och arrangera en inspirerade och bra dag i mars, fortsätter han i pressmeddelandet.

Bizbuz och Alvargalans prisutdelning planeras fortfarande att sändas från The Great Northern. Den ska även gå se via internet och upplevas live på andra platser: Byske, Skelleftehamn, Boliden, Jörn, Burträsk, Lövånger samt på Scandic Hotel i Skellefteå.

Annons

– Vi vill vara tydliga med att det inte handlar om att ställa in – utan anpassa oss och ställa om och tänka nytt, berättar Anja Palm, näringslivschef vid Skellefteå kommun.

– Upplägget har fått ett fantastiskt bra mottagande både från orterna utanför centralorten och i centralorten. Att sprida ut oss i omlandet för att visa på att hela Skellefteå kommun behövs för vår framtidsresa är väldigt uppskattat, säger hon.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå kommun
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons