Annons
Baserat på pressmeddelande
Pressbild: HSB Norr

Omvandlar kontorslokaler till nya lägenheter: ”Stor efterfrågan – vill gärna satsa vidare här”

BOSTAD Kontorslokaler ska omvandlas till tio nya hyresrätter på Tjärhovsgatan i centrala Skellefteå. Hyresrätterna ska stå klara för inflyttning i januari 2021, skriver HSB Norr i ett pressmeddelande.

Annons

Det är i HSB Norrs egna bestånd, fastigheten Geten 11, som de nya lägenheterna ska ta form. Det bor redan hyresgäster där i dag. Enligt pressmeddelandet kommer fastigheten att innehålla 38 hyresrätter totalt när ombyggnationerna är färdiga.

– Vi ser en stor efterfrågan på bostäder i Skellefteå och vill gärna satsa vidare här. Att kunna erbjuda nyproducerade hyresrätter i ett attraktivt läge till våra medlemmar går helt i linje med vår verksamhet och övergripande strategi. När det dessutom går att utveckla ett befintligt bestånd på ett hållbart sätt genom denna typ av ombyggnation är det såklart extra roligt, säger Helena Backman, affärsområdeschef Fastigheter.

Lägenheterna uppges få en hög standard med bland annat vita köksluckor, vitt kakel och ek-parkett. Badrummen utrustas med golvvärme, duschvägg och handdukstork.

Annons

Nästan alla nya lägenheter får nyrenoverade balkonger som ska färdigställas under vintern 2021. Två av lägenheterna får dessutom helt nya balkonger med inglasning.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från HSB Norr
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons