Annons

I helgen: Onykter minderåring på moped, narkotika och ringa stöld

NYHETER Det här har sysselsatt Skelleftepolisen under helgen.

Annons

Klockan 01.08, natten till lördag: En minderårig person misstänks ha kört moped rattfull i centrala Skellefteå. Efter provtagning upprättades en anmälan om rattfylleri. RLC-kommunikatör Elisabeth Glaas meddelar att vårdnadshavare har kontaktats.

Klockan 13.48 på söndag: Polisen larmades till en matbutik, där en man i 40-årsåldern misstänks för ringa stöld. På platsen började patrullen även misstänka att mannen var påverkad av narkotika. Efter provtagning upprättades en anmälan.

Klockan 04.04, natten till måndag: Flera fönster till en adress i Skellefteå har utsatts för skadegörelse. Polisen har besökt platsen, hållit förhör och gjort en anmälan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons