Annons

Läs Megafonentidningen nr 2 här – tema karriär och företag 2020

TIDNINGEN Här hittar du Megafonentidningen nr 2 2020.

Annons

Klicka här för att läsa tidningen i helskärm.

I månadens nummer av Megafonentidningen kan du läsa om hur Northvolt ska gå från 30 till 3000 anställda i Skellefteå, att de eftersöker foodtrucks på sitt byggområde, hur bygget av Kulturhus Sara fortskrider och varför fler och fler vill bygga i trä.

Dessutom skriver vi om att Chris Kläfford kommer till Skellefteå, den nya lekmiljön Barnsia på Skellefteå museum, en ny 18-årsklubb som startar på Folkparken, Medlefors stora satsning, Kjell Dahnelius som varit med och startat Kjell & Co, planerna på en ny padelhall och en stor julshow som planeras i höst.

Missa inte heller Cecilia Edströms krönika, Tobias Norrfors filmtips, månadens korsord eller Lars Lindbergs sportsida.

Trevlig läsning!

Dyker inte tidningen upp ovan? Klicka här »
Läs tidigare nummer av Megafonen här »


Kontakta oss »

Annonsera »


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons