Annons
Sponsrad artikel

Tegsnäshus vill satsa i Skellefteå: ”Hänger ihop med den spännande utvecklingen som sker i stan”

ANNONS Företaget Tegsnäs Group är mest känt för att stå bakom anrika Tegsnässkidan. Med ett hjärta för trä och genuin erfarenhet av industriproduktion har de skapat ett koncept för villor, fritidshus och andra byggnader under varumärket Tegsnäshus. Nu är en satsning på gång i Skellefteå.

– Vi har redan sett över möjliga tomter, etablerat kontakt med markägare och mäklare och hoppas att första byggprojektet kan starta hösten 2020, berättar Jimmy Nilsson, VD för Tegsnäs Group.

Förutom att tillverka och marknadsföra Tegsnässkidan producerar Tegsnäs Group träförbrukningsmaterial och specialemballage i trä till industrier och sågverk. En stor del av försäljningen sker i Sverige men en betydande del går på export. Bolaget omsatte förra året cirka 150 miljoner kronor.

Inflyttat och klart. ”Våra hus ska bidra till att man trivs och mår bra i sina hem oavsett om det är i stan, på landet eller i fjällen”, säger Erik Nilsson, Tegsnäshus AB. Det här huset finns i Vindeln.

PERSONLIGA OCH PROFFISIONELLA
Att Tegsnäshus startade bottnar i en lokal förankring i Västerbotten, gedigen kunskap inom industriell produktion, trä som material samt erfarenhet av husbyggnationer. Som delägare finns även byggföretaget URM Bygg i Vindeln.

– Vi kände att det var rätt att fortsätta förädla vår kunskap genom att bilda Tegsnäshus och skapa ett koncept där allt från konstruktion och försäljning till produktion och leverans ska vara professionellt och personligt. Vi är flexibla och kunden bestämmer själv hur stor eller hur liten den egna insatsen ska vara. Det ska vara okomplicerat att jobba med oss, förklarar Jimmy Nilsson.

BYGGS TORRT OCH TRYGGT I FABRIK
Tegsnäshus grundades 2016 och all produktion sker i en helt nybyggd husfabrik i Tegsnäset utanför Vindeln.

– Vi har haft en jättefin start och blivit varmt välkomnade på marknaden. Vi summerar en bra inledning för det första året i våra nya lokaler, berättar delägare Erik Nilsson som är ansvarig för produktion och försäljning inom Tegsnäshus AB.

Tegsnäshus bygger villor, fritidshus och andra byggnader. Det här huset står i Tavelsjö.

Husen är modulbaserade, byggs kontrollerat, torrt och säkert i fabriken och monteras sedan upp på plats. Tegsnäshus villor, fritidshus, garage samt andra komplementbyggnader passar bra i både fjäll, kust, landsbygd och stadsnära miljöer.

– Att vi satsar på Skellefteå hänger ihop med den spännande utvecklingen som sker i stan. Det finns en stark framtidstro här, inflyttningen kommer att öka och vårt koncept med modulbyggda personliga hus passar bra in hos de skelleftebor som vill bygga nytt. Vi gillar staden som är både naturnära, familjär och har ett bra hockeylag säger Erik.


 

 

TEGSNÄSHUS

Bygger: Modulbaserade villor, fritidshus och komplementbyggnader i trä.
Passar: Fjäll, landsbygd och stad.
Specialitet: Kundanpassat, professionellt, personligt och rejält.
Fabrik: Husen produceras i nybyggda fabriken i Tegsnäset utanför Vindeln.
På gång i Skellefteå: Ja, 2020 är målet.

Tegsnäset 26C 922 95 Granö
Telefon: 070-545 34 46

Läs mer på www.tegsnashus.se


SPONSRAT INLÄGG: Hela denna sida är en annons från Tegsnäshus.

Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons