Annons

Lars Winnerbäck till Skellefteå med sin sommarturné – spelar på Nordanåområdet i juli

NÖJE Den 25 juli spelar Lars Winnerbäck i Skellefteå sommaren 2020.

Annons

I 20 år har Lars Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och han räknas idag som en av landets absolut största artister. Totalt har han genom åren släppt tolv studioalbum och satt ord på en hel generations känslor.

Tidigare i höst släppte han albumet ”Eldtuppen”.

– Alltså när Eldtuppen kom så kände jag att det var som en nystart. Fattar om det inte var så tydligt för alla, men för mig var det så. Jag var stolt och ivrig och när turnén kom igång i Linköping var det den bästa resan hittills. Med bandet, med tekniker, crew och inte minst publiken. Tacksam och tagen, och det enda som inte stämde var att vi inte reste till fler städer. Men november är november, säger Winnerbäck i ett pressmeddelande.

Annons

I sommar beger han sig dock ut på en ny stor sommarturné.

– I sommar har vi mer tid, mer utrymme, mer Norge, mer Sverige, grönare gräsplaner, fetare festivaler, längre dagar, fler bussar, längre sträckor, fler låtar. Samma band. Samma crew. Släpp oss var som helst. Vi längtar, säger han.

Till Skellefteå kommer Winnerbäck den 25 juli för att spela på Nordanåteatern.

– För oss känns det superkul att vi kan fortsätta med den fina traditionen att ha fina konserter på Nordanåområdet som vi har haft senaste två somrarna, säger Sofia Andersson Lundberg, For Events.

Biljetter till konserten släpps den 5 december.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons