Annons

After work i Skellefteå – med Mustasch på scenen: ”En stor AW för alla rockälskare”

NÖJE Rockbandet Mustasch kommer till Skellefteå för att spela.

Annons

Rockbandet Mustasch är aktuella med ny musik och albumet ”Killing it for life”. Just nu är de på Europaturné med Motorjesus och svenska Dynamite – men i vår blickar de mot Sverige igen och kommer bland annat till Skellefteå.

Här ska de spela på en stor rock-afterwork på Folkparken.

– Vi ser detta som en stor AW (afterwork) för alla rockälskare. Mustasch kommer att spela runt 19.30 och innan dess kommer två förband spela. Ett band som Mustasch själva har med sig och ett annat lokalt rockband från Skellefteå. De banden kommer vi presentera länge fram, säger Sofia Andersson Lundberg på For Events.

Annons

Spelningen blir den 26 februari – på en onsdag.

– Detta blir ett helt nytt upplägg att köra det på en onsdag mitt i veckan men tanken är att vi ska försöka vänja vår besökare att uppskatta bra musik och konserter hela veckorna, säger Sofia.

Biljetter släpps på måndag.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons