Annons

Eric Gadd kommer till Skellefteå i vår: ”Tänker hoppa respektlöst mellan mina gamla hits och nya låtar”

NÖJE Eric Gadd uppträder i Skellefteå under två kvällar i april 2020.

Annons

Eric Gadd, med över 30 år i musikbranschen, är ett känt namn för många. Han har släppt massor av album, belönats med Grammisstatyetter, sålt guld- och platinaskivor samt varit flitig på att spela live.

I början av december släpper han ännu mer ny musik – och nästa år åker han på turné under namnet ”Gadd, hopp & kärlek”.

– Det skall bli superspännande att åka ut på ett lite nytt sätt! Det blir tvära kast mellan innerligt, nära & att vi bygger upp ett extatiskt drag. Jag tänker hoppa respektlöst mellan mina gamla hits och nya låtar. Ser fram emot nya ställen & att möta publiken, säger Eric i ett pressmeddelande.

Annons

Ett av stoppen på turnén blir i Skellefteå där han spelar två kvällar, den 3 och 4 april på Nordanåteatern.

– Det är kul att vi kunnat boka en så framgångsrik artist till att spela på Nordanåteatern under två kvällar i Skellefteå. Det kommer kännas både nära och exklusivt för alla gäster, säger Sofia Andersson Lundberg, For Events.

Biljetter släpps på fredag klockan 10.00.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons