Annons

Stor arenashow till Skellefteå när Danny åker på turné: ”Den största showen som Sverige har just nu”

NÖJE Danny Saucedo kommer till Skellefteå Kraft Arena den 8 februari 2020.

Annons

I höst spelar Danny Saucedo sin nya föreställning ”The Run(A)Way Show” på The Theatre i Göteborg.

Det är en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck – och nu står det klart att han åker ut på turné med showen under första halvan av 2019.

Annons

En av städerna han besöker är Skellefteå, men det var inte helt självklart att konserten skulle förläggas här.

– Det har varit en lång förhandling. Första steget har varit att övertyga Dannys affärs-strateger att flytta planerade arenakonserter i Luleå och Umeå – och istället lägga en enda unik konsert i Skellefteå Kraft Arena, säger Sofia Andersson Lundberg, For Events, som är lokal arrangör.

MÖTES- OCH EVENEMANGSSTAD
Sofia ser fram emot konserten – som är en av de största arrangemang hon varit med och genomfört i Skellefteå.

– Detta är den största showen som Sverige har just nu och vi i Skellefteå ska vara så stolta över att vi allihopa har kämpat hårt för att detta och många andra stora evenemang ska hamna i Skellefteå istället för våra grannstäder. Om några år står ett Kulturhus redo, och jag är med detta engagemang helt övertygad om att Skellefteå kommer att blir norra Sveriges bästa mötes- och evenemangsstad, säger Sofia.

Annons

”EXTRAORDINÄR POPSHOW”
Själva showen beskrivs som något utöver det vanliga.

– Fullblods-entertainern Danny bjuder på en extraordinär popshow, med en nyskapande scenlösning, tillsammans med tio av Europas bästa dansare. För första gången i modern svensk pophistoria har det skapats en egen kläddesign, som är helt och hållet framtagen för artisten och hans entourage på scen. Och självklart bjuder Danny på alla sina hits, både gamla och nya, skriver arrangören.

Arrangören väntar stor publik.

– Ett av målen med showen är att överträffa Lalehs publikrekord i Skellefteå Kraft Arena från 2016, säger Sofia.

Showen i Skellefteå den 8 februari presenteras i samarbete med For Events, 2entertain och Krall Entertainment. Biljettsläpp sker 29 oktober.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons