Annons
Sponsrad artikel
Foto från Megafonens 5-årsjubileum. Nästa år fyller Megafonen 10 år.

Är du en av Megafonens nya vimmelfotografer?

MEGAFONEN Vi söker fler vimmelfotografer till Megafonen-gänget.

Sedan den första versionen av Megafonen.nu såg dagens ljus 2010 har vimmelbilder varit ett stående inslag och en av hemsidans mest välbesökta delar. Vimmelbilderna tas av våra fotografer – och nu behöver vi fler till gänget.

Vimmelfotograf

Vi söker dig som är över 18 år, älskar att fotografera, är social och inte rädd för att ta kontakt med nya människor. Du ska gilla att jobba kvällar och nätter, tycka att det är kul att röra sig bland människor och trivas i sociala sammanhang.

Annons

Känner du att beskrivningen passar in på dig?
Skicka ett e-postmeddelande till info@megafonen.nu där du skriver varför du vill jobba som vimmelfotograf, och varför just du skulle passa för detta jobb. Skriv ”Vimmelfotograf” som ämne och bifoga gärna CV.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Arbetstider: Oftast fredag- och lördagskvällar (vi sätter schema tillsammans).
Lön: Enligt överenskommelse.
Frågor? magnus@megafonen.nu

Megafonen.nu har sedan 2010 levererat nöjesnyheter, vimmelbilder och annat läsvärt på internet. Sedan mars 2012 producerar företaget även en tidning som kommer ut månadsvis elva gånger per år till drygt 36 000 hushåll, 2500 företag och på webben. Nöjesmegafonen i Skellefteå AB ägs av Peter Ziolkowski och Magnus Lindkvist.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons