Annons

Ytterligare artist till idrottsgalan 2019: ”Känd för sin unika och starka röst”

NÖJE Skellefteå idrottsgala 2019 arrangeras den 26 oktober.

Annons

Den 26 oktober är det dags för årets upplaga av idrottsgalan i Skellefteå. Galan finns till för att fira det lokala föreningslivet och även för att utse vinnare inom åtta olika kategorier.

På galan kommer det även att vara underhållning. Sedan tidigare står det klart att duon Jubël, som bland annat ligger bakom en cover på ”Dancing in the moonlight” som spelats över 63 miljoner gånger på Spotify, kommer att uppträda.

– Jag har haft kontakt med bokaren men även bandet själva och killarna är så peppade på att få göra detta! Det kommer bli mycket bra tror jag, har Sabina från arrangörsgruppen tidigare sagt.

Annons

Nu är det även klart med ytterligare en artist; Julia Frej.

– Julia är en vass liveartist som senaste åren blivit känd för sin unika och starka röst. Julia började sin karriär som programledare, men bytte bana och satsade på musiken. Hon har uppträtt på TV4 morgon, Malou efter tio, Breaking News med mera, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Vilka idrottsprofiler, lag och föreningar som är nominerade att vinna priser kommer att släppas för allmänheten inom kort.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons