Annons

Magdalena Forsberg leder Skellefteå idrottsgala 2019: ”Därför valde jag att tacka ja”

NÖJE Nu står det klart vem som ska vara konferencier på Skellefteå Idrottsgala 2019.

Annons

Det är idrottsstjärnan Magdalena Forsberg som tillsammans med Samuel Westermark ska leda idrottsgalan i Skellefteå den 26 oktober.

Magdalena, som har en lång och framgångsrik karriär inom skidskytte bakom sig, arbetar idag som programledare och föreläsare. Hon ser fram emot Skellefteås idrottsgala.

– Det här känns väldigt roligt, jag ser jättemycket framemot denna kväll och att få vara med och hylla alla fantastiska människor inom idrottsrörelsen i Skellefteå. Jag kommer ju få lära känna Skellefteå lite mer och det känns kul, säger Magdalena i ett pressmeddelande.

– Det är roligt med idrottsgalor och att få hylla goda gärningar och bra prestationer. Idrotten är enormt viktig och det är roligt att denna typ av tillställningar även görs på mindre städer, därför valde jag att tacka ja.

Annons

Med sig på scenen kommer hon som nämnt ha Samuel Westermark från Skellefteå.

– Samuel har i många år varit verksam i taekwondon och brinner starkt för det lokala idrottslivet, på senare tid har han tagit på sig fler och fler uppdrag som speaker eller konferencier och han är förväntansfull på att få leda galan tillsammans med Magdalena, skriver arrangören i pressmeddelandet.

På galan kommer priser i åtta olika kategorier att delas ut. Vilka som är nominerade kan du läsa via länken nedan.

Läs också: Här är alla som nominerats till Skellefteå Idrottsgala 2019

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons