Annons
Nadia Wallmark, som driver Rustique i Skellefteå, är nöjd med sommaren. Foto: Arkivbild

Nya åldersgränser på Rustiques nattklubb: ”Möjlighet att rikta in oss på en annan åldersgrupp”

NÖJE Rustique siktar in sig på en äldre målgrupp på höstens nattklubbskvällar.

Annons

I sommar har nattklubben Rustique, tidigare Brygg CC, haft 30-årsgräns på fredagar och 23-årsgräns på lördagar.

– Sommaren har varit fantastisk. Vi ser ett ökat gästantal vilket känns otroligt roligt. Det tror vi dels beror på vädret, men även efter vårt förändrade koncept, säger Nadia Wallmark, delägare.

Annons

Nu när sommaren börjar lida mot sitt slut återgår nattklubben dock till åldersgränser som liknar de som Rustique hade innan sommaren.

– Vi kommer gå tillbaka till åldrarna 35+ på fredagar  och 27+ lördagar, men med ett tillägg på ändrade åldrar de helger som inträffar innan löning. Dessa helgen väljer vi att sätta 27+ på fredagen och Lördagsklubb 40+ på lördagen, säger Nadia

Varför har ni valt dessa åldersgränser?

– Det är för att Verandan slår upp sina dörrar igen och erbjuder en fantastisk nattklubb för den yngre publiken – och då har vi möjlighet att rikta in oss på en annan åldersgrupp som även dom vill komma ut roa sig.

Restaurangen och nattklubben som tidigare hette Brygg CC heter sedan årsskiftet Rustique. Foto: Arkivbild

De nya åldrarna börjar gälla från den 16 augusti. Kommande helg (9-10 augusti) gäller 30+ på fredagen och 23+ på lördagen.

HÖSTPLANERING
I övrigt håller Nadia med personal att planera hösten och kommande jul.

– Vi håller på att fundera på lite happenings som kan tilltala våra gäster men även planering för jul, vilket känns lite galet att göra redan nu. Klart är dock att brunchen återkommer redan nästa vecka och att vi siktar på menybyte i början av september, säger Nadia.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons