Annons

Weekendflyg direkt från Skellefteå till Prag: ”Ett efterfrågat resmål från Skellefteå”

RESA 2020 blir det möjligt att åka direktflyg till Prag från Skellefteå Airport.

Annons

GoTO Nordics AB, med kontor i Skellefteå, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Skellefteå Airport. Nu lanseras Tjeckiska huvudstaden Prag som en weekendresa som sker med direktflyg från Skellefteå den 30 april till 3 maj 2020.

– Våra senaste weekendproduktioner till Riga och Krakow har bokat otroligt bra och blivit fullbokade på några veckor. Därför är vi extra glada att kunna presentera en direktflygning till Prag som har varit ett efterfrågat resmål från Skellefteå, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Annons

Flygningen, som tar knappt tre timmar, kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800 med 189 stolar.

– Skellefteå Airport fortsätter att utvecklas och i och med goTO Nordics nya satsning på Prag kan våra passagerare välja mellan direktflyg till 15 olika destinationer i Europa och Asien, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport.

goTO Nordics, som etablerades i Skellefteå i början av 2017, har sedan starten erbjudit direktflygningar från Skellefteå till Amsterdam, Riga, Krakow, Barcelona och nu Prag.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons