Annons

Nytt europeiskt resmål direkt från Skellefteå Airport: ”Kultur och restauranger i världsklass”

RESA I mars nästa år blir det möjligt att åka direktflyg till Barcelona och Katalonien från Skellefteå.

Annons

Det är goTO Nordics som presenterar ett nytt resmål i mars 2020: Barcelona i Katalonien.

– Vi är mycket glada över att GoTo Nordics erbjuder denna möjlighet. Barcelona är ett välkänt resmål eftersom vi tidigare hade en direktlinje till den Spanska storstaden. I och med detta resmål kommer Skellefteå Airport 2019 kunna erbjuda 15 unika destinationer, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport.

Resan kommer att avgå den 15 mars nästa är med hemresa en vecka senare.

Annons

GoTo nordics erbjuder både paketresor och möjlighet att boka flygstol för att på egen hand utforska regionen.

– Vi kan erbjuda ett flertal alternativ för våra resenärer. Dels erbjuder vi en mat- och vin-resa som är alldeles speciell.  Här erbjuder vi regionens mat- och vinintresserade att följa med på en unik resa där det spanska köket, med produkter från de främsta mat- och vin-distrikten, står i centrum. Provsmakningar och utsökt mat kombineras och presenteras av kunnig personal när olika vingårdar besöks, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

– Vi erbjuder också boende i charmiga Sitges som är beläget mellan Barcelona och Tarragona vid Costa Doradas kust. Sitges är en elegant badort med en trevlig blandning av stadsliv och turistanläggningar som är välkänd för sin liberala och välkomnande attityd vilken lockat design och konstintresserade från hela världen. Sitges har en tendens att ha bättre väder än Barcelona, då Sitges är skyddat av de gröna bergen i Parc del Garraf.

Flighten som tar drygt 4,5 timmar, lämnar Skellefteå den 15 mars 2019 och återvänder den 22 mars.

goTO Nordics, etablerades i Skellefteå i början av 2017 har tidigare genomfört direktflygningar till Amsterdam och Riga och har en kommande flygning under hösten till Krakow.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons