Annons

Ny destination – direktflyg till Krakow från Skellefteå: ”Stor efterfrågan på weekend-resor”

RESA GoTo Nordics presenterar en ny destination från Skellefteå.

Annons

Tidigare har goTO Nordics arrangerat resor från Skellefteå direkt till bland annat Amsterdam och Riga – och nu blir det aktuellt med ännu ny weekend-destination med direktflyg från Skellefteå.

Det rör sig om en avgång med utresa från Skellefteå den 18 oktober till Krakow, och med hemresa från Krakow den 21 oktober 2019.

– GoTO Nordics fortsätter expansionen från Skellefteå och vi är glada att kunna erbjuda en så pass intressant destination som Krakow. Vår senaste produktion som flygs till Riga i maj 2019 bokades snabbt fullt, vilket ger oss förhoppningar att också Krakow ska intressera västerbottningarna, säger Olle Fält, vd, goTO Nordics AB.

Annons

Krakow är en destination som seglat upp som en ny favorit bland weekend-resenärer på senare år. Staden erbjuder något för alla smaker, allt ifrån historia och gruvor till nationalparker och stenbrott.

– Till Krakow åker man för att strosa runt i den mysiga medeltida stadskärnan, uppleva historiens vingslag och äta god mat. Enkelt sammanfattat så är Krakow en stad för livsnjutare och dessutom plånboksvänlig, skriver arrangören.

FLYGSTOL ELLER PAKETRESA
Vid goTO Nordics flygningar kan resenärerna välja mellan att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare.

– Det finns en stor efterfrågan på weekend-resor till städer i Europa och vi är glada att goTO Nordics fortsätter att satsa på den här typen av resor med direktflyg. Det gör att Skellefteå kommer lite närmare kontinenten, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons