Annons
Joe Labero kommer till Skellefteå i helgen. Foto: Jonas Borg

Händer i helgen 15-17/3: ”Laberos magiska värld, konserter och pubquiz”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

Fredag 15/3

Västerbottensteatern: Djävla Mansfôlk – En hyllning till Monica Zetterlund. Med avstamp i Värmlands mylla tolkar musikalartisten Åsa Bergh Monica Z:s repertoar på sitt eget, personliga sätt. Tillsammans med Bosse Sandberg på flöjter, basklarinett, sopransaxofon och munspel, skapas en extrem live-känsla med texten i centrum och humorn i bakfickan. 12.00 på fredagen.

Balderhallen: Joe Labero – Inflame. Laberos magiska värld kommer att fylla arenorna med eldsprutande världsartister och Sveriges mest populära extremsportgäng – YouTube-fenomenet Rackartygarna. Omgivna av eldhav lika skrämmande som vackra kommer det våghalsiga gänget få dig att tvivla på fysikens lagar med sina stunts och motorcyklar på högvarv. Spelas i Skellefteå 19.30 på Balderhallen.

Landskyrkan: Context bjuder på en föreställning som innehåller det mesta inom musik, ljud, ljus och berättande. Spelas i Burträsk kyrka på lördagen.

Västerbottensteatern: Familjeföreställningen Loranga, Masarin och Dartanjang. En familj som inte är lik någon annan har flyttat in på Västerbottensteatern. Solen skiner, fåglarna kvittrar och musiken gungar skönt. Från den 28 februari får man komma på besök om man är beredd på att det mest oväntade kan hända. Hela tiden! 18.00 fredag och lördag.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons

Lördag 16/3

Burträsk Kyrka: Context bjuder på en föreställning som innehåller det mesta inom musik, ljud, ljus och berättande.

Bergsbykyrkan: Gott & blandat med Skellefteå kammarkör. Kammarkören bjuder på en god blandning favoriter från nu och då. Kom och bli uppfylld av hunden ego, en bohemisk rapsodi, en mörk röst, en vit klippa, en svenskdansk symfoni och en massa annat, allt på svenska, engelska, danska, finska, franska och isländska. Fri entré.

Nordanå: Skellefteå Tangosällskap bjuder upp till dans på Nordanå. Välkomna att dansa eller bara lyssna till musiken över en kopp kaffe. För alla åldrar. Fri entré.

Exploratoriet/Nordanåteatern: Utställningen bakom äventyret Ensamma i rymden pågår på Exploratoriet.

Västerbottensteatern: Familjeföreställningen Loranga, Masarin och Dartanjang. En familj som inte är lik någon annan har flyttat in på Västerbottensteatern. Solen skiner, fåglarna kvittrar och musiken gungar skönt. Från den 28 februari får man komma på besök om man är beredd på att det mest oväntade kan hända. Hela tiden! Både 14.00 och 18.00 denna lördag.

Verandan: Nattklubb 20+ på Klubb V . Öppet 22.00-02.00.

Grannen Pub: Heldag med afterski-tema och liveuppträdande från Krutov!

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, O’Learys, Allstar, Scandic, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Söndag 17/3

EFS Boliden: Gott & blandat med Skellefteå kammarkör. Kammarkören bjuder på en god blandning favoriter från nu och då. Kom och bli uppfylld av hunden ego, en bohemisk rapsodi, en mörk röst, en vit klippa, en svenskdansk symfoni och en massa annat, allt på svenska, engelska, danska, finska, franska och isländska. Fri entré.

Bishops Arms: Varje söndag fram till sommaren är det åter dags för pubquiz. Quizmastern, Patrik Jonsson, ställer frågorna och gästerna försöker svara rätt och vinna fina priser.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons