Annons
Sponsrad artikel
På Morö Backe finns detta lugna område där 14 nya bostadsrätter i radhusstil har byggts. “Ett perfekt val för den som vill ha ett trivsamt och lättskött boende”, säger Johanna Udd, kundansvarig.

Nybyggda radhus klara för inflytt på Morö Backe – öppen visning på söndag 3/3

ANNONS 14 nybyggda bostadsrätter i radhusstil är nu redo för inflytt på Morö Backe i Skellefteå. Fem är sålda – men nio finns fortfarande kvar till försäljning.

Varje bostadsrätt i Brf Vinterängen består av 107 kvadratmeter boyta fördelat på två våningar. På nedre plan finns badrum med tvättmöjligheter, hall med klinker och golvvärme – samt ett påkostat kök från Vedum. Planlösningen är öppen med stort ljusinsläpp mot den privata uteplatsen där en altan ska byggas senare i vår.

– Det är ett välplanerat och trivsamt boende där alla bekvämligheter finns. Till varje bostad tillhör dessutom en carport-plats samt ett förråd som ligger i anslutning till entrén, berättar Johanna Udd, kundansvarig på Obos.

På övervåningen finns ytterligare ett badrum samt 2-3 sovrum.

– I vissa bostadsrätter finns två sovrum och ett allrum på övervåningen, och i andra är det tre sovrum, säger Johanna.

Så här kan det se ut i ditt nya boende.

Det nybyggda kvarteret ligger på Pingstgatan längst upp på Morö Backe. Här är det nära till alla bekvämligheter samtidigt som det ligger i direkt anslutning till naturen.

– Det här är ett boende som passar för många olika grupper. Det kan vara allt från förstagångsköpare som just fått barn till äldre par som sålt sin stora villa och vill ha ett enklare och mer lättskött boende, säger Johanna.

PRISVÄRT BOENDE
Alla bostadsrätter säljs för under två miljoner kronor, och månadsavgiften är endast 4 670 kronor.

– För de som köper sin bostadsrätt innan 31/3 finns dessutom ett specialerbjudande som vi berättar mer om på visningen den 3 mars, säger Johanna.

Så här ser området ut uppifrån (Obs, detta är en illustration).

Bostadsrätterna är byggda av koncernen Obos, där även Myresjöhus och Smålandsvillan ingår. Den här typen av radhusliknande bostadsrätter har de byggt i många svenska städer tidigare, men det här är första gången i Skellefteå.

– Det här är ett perfekt område för denna typ av bostäder, omgivet av familjära villor. I anslutning till bostäderna finns även gräsmatta med plats för eventuella odlingar och umgänge, säger Johanna.

Megafonen Native

ÄR DU NYFIKEN PÅ DESSA BOSTÄDER?
En öppen visning arrangeras söndagen den 3 mars mellan 13.00 och 15.00 i en av bostadsrätterna på Pingstgatan, Morö Backe. Läs mer om bostäderna och visningen på www.obos.se.

Läs mer, se planritningar
och fler bilder här »


 

 

Brf Vinterängen
på Morö Backe

Plats: Pingstgatan, Morö Backe, Skellefteå
Antal bostäder: 14 radhus (9 kvar till försäljning)
Pris: Fr. 1 890 000 kr
Månadsavgift: 4 670 kr
Inflyttning: Omgående
Öppen visning: Söndag 3 mars 13.00-15.00 (ingen anmälan krävs)

Se fler bilder, planlösning & priser på www.obos.se/brfvinterangen

Direktkontakt till mäklare:

Camilla Solstrid, 070-332 98 75, camilla.solstrid@lansfast.se


Sponsrat inlägg: Hela denna sida är en annons från Obos.

Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons