Annons

Händer i helgen 22-24/2: ”Brolle, DJ Köttfärs och premiär för nattklubb på Rustique”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

Fredag 22/2

Rustique (tidigare Brygg): Premiär för ombyggda Rustiques nattklubb. Rekommenderad ålder på fredagsklubben är 35+. Öppet från 22.00.

Västerbottensteatern: Mina ungar – Dagbok från en byaskola. En föreställning med ord, toner och måleri baserad på Berta Hanssons dagboksanteckningar och bilder. Med berättaren Marianne Folkedotter och musikern Rickard N Jokela. Producerad av Västerbottens museum. Spelas 12.00 på fredagen.

Nordanåteatern: Louise Hoffsten kommer till Skellefteå. Med sin respektingivande 30-åriga solokarriär som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz har hon successivt spelat sig in i publikens hjärta. Start 19.30.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons

Lördag 23/2

Nordanåteatern: Skellefteå får besök av FilmmusikQuizKonsert med Hemvärnets Musikkår Umeå. Denna blandning av en mäktig konsert med filmmusik och en frågesport gjordes som ett test i Umeå 2018. Musik från både gamla och nya filmer/serier kommer att spelas. Frågorna börjar i filmens värld men övergår fort till allmänbildning. Pris till vinnarna! Fri entré.

Skellefteå Kraft Arena: Elvis, Cash, The Killer & Me – med Brolle i spetsen – spelar i Skellefteå. Med en stor ensemble och band kommer publiken att bjudas på en föreställning sprängfylld av rock, pop, gospel, sång, humor och historier om de tre ikonerna Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis (aka The Killer). Start 19.30.

Skellefteå camping: Kraftloppet Skidor arrangeras på lördag med start på Skellefteå Camping. Loppet är till för både glada motionärer som gillar utmaningen med ett motionslopp och elitmotionärer som vill testa sina gränser.

Nordanå: Unga glada och musikaliska elever från Kulturskolan underhåller med musik till kaffet. Fri entré. 14.00-15.00.

Nordanå: Apan – en underfundig dansföreställning för barn (3-8 år) och alla andra. Föreställningens längd 75 minuter. Arrangör: Skellefteå kommun/kultur

Rustique (tidigare Brygg): Nattklubb. Rekommenderad ålder på lördagsklubben är 27+. Öppet från 22.00.

Verandan: Nattklubb 20+ på Klubb V med DJ Köttfärs. Öppet 22.00-02.00.

Grannen Pub: Vinylkväll med Mattias Richtmann, tillsammans med Mattias Marklund från bandet ASKA. Det kommer bjudas på hårdrock och metal från grabbarna mellan kl. 22-01.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, O’Learys, Allstar, Scandic, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Söndag 24/1

Nordanå: Dansföreställningen Rhythmania har rötter i folkmusiken och inspireras av folkdansen. Denna spännande dansproduktion är skapad ur Anna Öbergs personliga och koreografiska resa in i folkdansen. 14.00 i Hallen, Nordanå.

Stackgrönnan: I Stackgrönnan finns chans att prova vinterbad 12-15 på söndagar. Den energikick som vinterbadet ger är svår att beskriva i ord liksom den medvetenhet man får om sin egen kropp och känslan av samhörighet med naturen.

Bishops Arms: Varje söndag fram till sommaren är det åter dags för pubquiz. Quizmastern, Patrik Jonsson, ställer frågorna och gästerna försöker svara rätt och vinna fina priser.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons