Annons

Dags för Skellefteås näringslivsdagar Bizbuz: ”Inspirerande och kreativa föreläsare”

FÖRETAG Den 15–18 januari arrangeras BizBuz i företagarhuset The Great Northern.

Annons

Bizbuz tre dagar på The Great Northern har olika infallsvinklar. Tisdagen ger en nulägesanalys, under onsdagen föreställs  Skellefteå om fem år och på torsdagen inspireras deltagarna i konsten att väcka uppmärksamhet. Temat är Den nya industrins växtplats och programmet utgår från den spännande fas som Skellefteå befinner sig i.

En av dem som kommer att tala under veckan är robotutvecklaren Sofia Thunberg som berättar om framtidens AI och robotik.

– Sist jag var i Skellefteå var jag ledare på Genicampinglägret. Den här gången kommer jag till näringslivsdagarna med fokus på framtiden. Området verkar fortsatt ligga i framkant och det ska bli jättekul att få inspirera inom robotik, säger Sofia Thunberg i ett pressmeddelande.

Andra talare är Mikael Staffas, VD på Boliden, David Halldén, koncernchef för Elite Hotels som är kulturhusets hotell- och konferensentreprenör, och Milad Mohammadi, en av Nordens mest efterfrågade talare inom mångfald och ledarskap. Medverkar gör också representanter från bland annat Northvolt, Skellefteå kraft, Placebrander, Arctic Game Lab och T2 College.

– Vi ser fram emot en ny spännande upplaga av Bizbuz. Vår förhoppning är att så många som möjligt ska ta del av inspirerande och kreativa föreläsare och samtal, säger Skellefteå kommuns näringslivschef Bengt Ivansson.

Bizbuz är öppet för alla, det krävs ingen anmälan och det kostar ingenting att delta. Hela programmet finns på bizbuz.se.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons