Annons

Mellandagsrock i Skelleftehamn: ”Kanonkul att få spela i Skellefteås bästa konsertlokal”

MUSIK Sheriffen – med Skelleftehamnarna Nicke Åhlund och Magnus Kärnebro i spetsen – bjuder upp till Mellandagsrock i Folkets Hus-biografen i Skelleftehamn.

Annons

Det relativt unga bandet Sheriffen består av Magnus Kärnebro, Nicke Åhlund, Peter Melender och P-A Andersson. De två förstnämnda kommer från Skelleftehamn, och det är vad som ligger bakom spelningen som ska göras under mellandagarna.

– Vi hoppas förstås att många av våra kompisar från Skelleftehamn dyker upp till den här kvällen, säger Nicke i ett pressmeddelande.

Spelningen sker i Folkets Hus-biografen där Sheriffen kommer bjuda på egenskrivet material.

– Det kommer att bli kanonkul att få spela i Skellefteås bästa konsertlokal med vårt band och våra egna låtar, säger Magnus.

Med under kvällen kommer även två andra lokala musikkonstelationer att framträda. Den ena är Elin Lindström & Deltat. De spelar en kreativ blues som inte lämnar någon oberörd.

– Jag har med mig två av Skellefteå bästa musiker, Johan Nilsson (This Perfect Day) och Anders ”Löwis” Löfgren. Det ska bli hur kul som helst, säger Elin.

Kvällens tredje band är Mandolinkillen – en blandning av musiker som gillar att ha kul på scenen och göra oväntade saker.

– Den här gången ger vi oss på gamla Bee Gees-låtar i irländsk tappning vilket kommer att överraska många, säger bandledaren Mikael Almqvist som denna kväll har sällskap av Urban Berggren, Annika Karlsson, Peter Ohlsson, Fredrik Marklund, Tomas Karlsson, Andreas Persson, Thomas ”Linge” Lindgren och gästerna Olav Markstedt och Helena Melender (Soak the Sin).

Spelningen genomförs den 29 december.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons