Annons
HasseåTage – Västerbottensteaterns julshow. Foto: Patrick Degerman

Händer i helgen 16-18/11: ”Premiär för julshow, fredagslek på biblioteket och Fullt ös på Nordanå”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

Fredag 16/11

Stadsbiblioteket: Fredagslek på Stadsbibliotek. Med drama, sång och ramsor upptäcker vi bilderböckernas värld. För barn 0-6 år i vuxens sällskap. Fri entré.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 17/11

Landskyrkan: Den hyllade och världskända vokalgruppen The King´s Singers kommer till Skellefteå för en konsert i Landskyrkan. Vokalgruppen, som består av två countertenorer, två barytoner, en tenor och en bas, sjunger nästan uteslutande a cappella och den är känd för sin musikaliska mångfald. Den har sjungit på alla stora scener över hela världen, från Royal Albert Hall i London till The Opera House i Sidney, samt vunnit två Grammisar och en Emmy. 16-00 på lördagen.

Nordanå: Fullt ös – om att göra sin grej! Unga och äldre, gamla ”rävar” och nya talanger – alla tar de plats på Nordanås olika scener och väggar i helgen. Passa på att ta del av deras verksamhet, mingla och njut av ett kulturmyller i Skellefteå. Fri entré. Hela programmet hittar du här »

Västerbottensteatern: Premiär för Västerbottensteaterns julsatsning 2018: HasseåTages Julafton. En maffig hyllningsföreställning fylld av julstämning, upptåg, humor, skönsång, nostalgi och självklart julens alldeles egen Karl Bertil Jonsson. Spelas fram till jul. (Läs mer om denna föreställning i kommande Megafonentidning den 21/11).

Klubb V: Klubb V. Ålder: 20+ Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Lördagsbrygg, ålder: 25+ (rekommenderad ålder). Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 18/11

Nordanåteatern: Quartey’s Quartet framför ”A few of my favorite songs”. Denna konstellation består av Fransesca Quartey – sång, Tor Holmström – piano. Magnus Bergner – bas, Erik Holmström – trummor, Jan-Erik Sundqvist – saxofoner. Startar 19.00.

Nordanå: Fullt ös – om att göra sin grej! Unga och äldre, gamla ”rävar” och nya talanger – alla tar de plats på Nordanås olika scener och väggar i helgen. Passa på att ta del av deras verksamhet, mingla och njut av ett kulturmyller i Skellefteå. Fri entré. Hela programmet hittar du här »

Bishops Arms: Varje söndag fram till jul är det återigen dags för pubquiz. Quizmastern, Patrik Jonsson, ställer frågorna och gästerna försöker svara rätt och vinna fina priser.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons