Annons

Snart är bygget klart – då öppnar trampolinparken: “Det känns helt overkligt”

NÖJE Nu närmar det sig öppning av Trampolinhuset på Solbacken i Skellefteå.

Annons

Megafonen har tidigare berättat om trampolinparken som håller på att färdigställas i samma byggnad som bland annat M&M, Säterhill Data och Budspa Thairestaurang på Solbacken.

Parken, som går under namnet Trampolinhuset, kommer att innehålla studsmattor, skumgummigropar, basketkorgar, monkeybars och en hinderbana inspirerad av Ninja Warrior.

– Vi har försökt optimera ytan för att rymma så mycket roliga grejer som det bara går, har Marcus Marklund, som ligger bakom satsningen, tidigare berättat.

Totalt är lokalen 2160 kvadratmeter, varav cirka 1800 kvadratmeter kommer att bli hoppyta.

– Det är en helt perfekt lokal. Vi behöver stor yta och högt i tak – här är det 10 meter som högst. Dessutom finns det bra med parkeringar och i närheten ligger en busshållplats så att man enkelt kan ta sig hit oavsett om man har bil eller inte, säger Marcus.

HÅLLER TIDSPLANEN
Bygget håller tidsplanen, och nu är ett öppningsdatum satt.

– Alla byggnationer ska vara klara den 2 november och vi slår upp portarna för allmänheten fredag den 16 november kl 12.00, avslöjar Marcus.

Resultatet blir precis vad Marcus hoppats på.

– Det känns helt overkligt att något jag jobbat med så länge äntligen blir klart och redo för öppning! Allt känns 100% och det blir precis så som jag föreställt mig det. Det är med glädje och stolthet vi snart kan öppna upp.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons