Annons
Res direkt till alperna från Skellefteå. Foto: Pressbild

Nya chanser att åka till alperna direkt från Skellefteå: ”Några av världens bästa slalombackar”

RESA För tredje året i rad erbjuder Nortlander Ski Tours direktresor till Alperna.

Annons

Det gäller två nya avgångar i januari 2019. Den 12 och 19 januari lyfter flygen från Skellefteå Airport mot Innsbruck i Österrike.

– Det blir tredje året i rad som vi kan erbjuda slalomsugna passagerare från Norrland möjligheten att resa med direktflyg till Alperna för att åka skidor i några av världens bästa slalombackar, vilket känns riktigt roligt, säger Toke Hyldgaard, vd på Nortlander Ski Tours i ett pressmeddelande.

– Det finns många slalomentusiaster i vår region och att Nortlander väljer att fortsätta satsa på skidresor från Skellefteå Airport är mycket positivt. Vi får ett brett utbud på direktresor som kanske inte bara passar de som letar efter sol och värme på sin semester, säger Robert Lindberg, vd på Skellefteå Airport.

Från Innsbruck, där planet landar, går det att ta sig till bland annat skidorterna St. Anton, Ischgl, Canazei och Sölden.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons