Annons

Trästockförfesten bjuder på populära musikakter: ”Upptakt inför vårt största arrangemang”

MUSIK Trästockförfesten arrangeras den 15 juni på Klubb V – med Broder John och Blenda på scenen.

Annons

Trästockförfesten är en uppladdning inför sommarens festival – öppen för alla över 18 år.

– Tanken med detta är att skapa en upptakt inför vårt största arrangemang i sommar, Trästockfestivalen. Eftersom vi genomfört detta arrangemang några år så har vi en ganska bra uppfattning om vad som efterfrågas på klubbscenen. Det här måste en verkligen ta chansen att se, säger Agnes.

På scenen kommer Broder John och Blenda att stå.

– Det här är verkligen vad en stor del av Skellefteås klubbesökare önskar se på livescenen. Att få till dessa akter till Trästockförfesten 2018 känns fantastiskt roligt, säger Agnes Lundmark, ansvarig arrangör.

Broder John släppte sin debut 2016 och etablerade sig direkt som en av Sveriges intressantaste hiphop-akter. Han håller just nu på att jobba med sin andra platta, men gör alltså en exklusiv Norrlandsspelning på Trästockfesivalens förfest den 15 juni.

Blenda är en stockholmsbaserad artist där total auktoritet möter total vibe eller som hon själv beskriver sig: “A superhero on a mission”. Element av jazz, afrobeat och gospel gifter sig med avant garde-soundet från producent kollektivet Edgeology​ i en hänsynslös & in-your-face take på modern popmusik.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons