Annons
Albin Myers Foto: Peter Hellman

Klubb V välkomnar etablerad DJ tillbaka för andra gången: ”Har en otrolig energi på scenen”

NÖJE Albin Myers har gjort succé på Klubb V tidigare. Den 9 juni är han tillbaka i Skellefteå.

Annons

Albin Myers är en väletablerad DJ som turnerar i hela världen. Det stora genombrottet kom 2012 då han släppte sin låt “Hells Bells” – och efter att ha samarbetat med världsartister som Avicii och David Guetta har han skapat sig ett välkänt namn i Sverige.

Han har besökt Klubb V, eller Verandan som det då hette, en gång tidigare – och nu kommer han alltså tillbaka den 9 juni.

– Sommaren är här och vi är taggade på att välkomna Albin Myers tillbaka till Klubb V. Han har en otrolig energi på scen som vi tycker passar hos oss och vi ser fram emot en fartfylld kväll, säger Emma Lundmark på Skellefteå Stadshotell.

Förköp släppas på fredag 25/5.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons