Annons

Nya artister klara för Trästock

Annons

Djurparken är ett av banden som kommer i år. Foto: Pressbild

MUSIK Ytterligare artister klara för sommarens Trästockfestival.

Onsdagar har blivit synonymt med artistsläpp för Trästockfestivalen under våren. Den här onsdagen släpps sju nya akter.

– En del av det unika med Trästockfestivalen är att vi presenterar våra lokala band jämställt med våra stora släpp i pressutskick och på sociala medier. Trästockfestivalen görs av och med våra föreningsmedlemmar i KF Mulberget och vi är stolta över att år efter år presentera uppkommande lokala band liksom över allt det hårda arbete föreningsmedlemmarna gör både på och av scenen! Trästock vore inte möjligt utan samarbetet från såväl näringsliv som lokala volontärer och insatserna från våra grymma Skellefteå-band, skriver de i pressmeddelandet.

Banden som presenteras idag är Vulkano, Franska trion, Djurparken, Enemy Within, Ludvig Hedenström, Oliver Bohman och Crayfish Colony.

– Denna gång har vi en glittrig och färgstark popduo, en frankofil mångfacetterad trio och ett kollektiv av elektroniska mash-ups liksom ett ösigt metalband, två Skellefteåbaserade singer-songwriters och ett jazzigt fusionband att bjuda på, skriver arrangören.

Sedan tidigare är artister som Rhys, Tove Styrke, Sarah Klang, Tomas Andersson Wij, Pale Honey och The Hanged Man bokade till Sveriges största fria festival.

Trästockfestivalen arrangeras 2018 den 20-21 juli i Skellefteå.

Mer information om de presenterade artisterna hittar du här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons