Annons

Ida Lindström med i Robinson

Annons

Ida Lindström. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

NÖJE Robinson är tillbaka i TV4 – och bland deltagarna finns Ida Lindström från Skellefteå.

Den 18 mars är det premiär för Robinson 2018 i TV4. Spelplatsen för programmet är ögruppen Fiji som ligger mitt i Stilla Havet, tre timmar med flyg österut från Australien.

Någon närmare förklaring om vad programmet går ut på behövs knappast.

– Tittarna kommer att få se ett klassiskt Robinson med tuffa tävlingar och mycket dramatik. Deltagarna är väldigt spännande personer, många med rejäla vinnarskallar, och jag kan utlova fantastiska program. Väldigt kul att programmet kommer att sändas hela 5 dagar i veckan! säger programledaren Anders Öfvergård till TV4.se.

Tidigare har Megafonen berättat om att Carin Davidsson, uppväxt på Mobacken i Skellefteå, jobbat som kranfotograf under inspelningarna – och även läkaren Karin Rundblad har varit på plats.

När TV4 nu avslöjar deltagarna står det klart att ytterligare en med Skellefteåanknytning finns med: Ida Lindström.

– Äntligen kan jag avslöja den riktiga anledningen till varför jag pausade mitt cykeläventyr ”6000 km biking trough Scandinavia” i somras… Jag hängde nämligen på Fiji tillsammans med ett gäng tävlingsmänniskor från Sveriges alla hörn. Den 18 mars klockan 21 är det äntligen premiär. Vilket äventyr! skriver hon på sin Facebooksida.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons