Annons

Händer i helgen 2-4/3

Annons

På Brygg är åldersgränsen 35+ på lördag.

NÖJE Teater, nattklubbar och söndagsquiz. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Fredag 2/3 2017

Stadsbiblioteket: Danssaga på Stadsbiblioteket där gästerna dansar sig igenom och upptäcker bilderböckernas spännande värld. För barn 0-6 år i vuxens sällskap. Ingen föranmälan krävs.

Västerbottensteatern: Teatern Glupahungern, del 1, med och av Ellenor Lindgren spelas på Västerbottensteatern i helgen. På fredag vid lunchtid och på lördagen klockan 19.00. Berättarföreställningen bygger på boken ”Glupahungern” skriven av Bodenfödda Andrea Lundgren.

Västerbottensteatern: Västerbottensteaterns stora dramakomedi under 2018, Släktkalaset, spelas både fredag och lördag denna helg. Fritt efter Maria Bloms Masjävlar. Plogad genom Västerbottnisk mylla av Martin Lindberg. I bearbetning och regi av Bobo Lundén.

Klubb V: DJ Adrian, nattklubb 18+. 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Scandic, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 3/3 2017

Bergsbyn: Den 3:e mars är det dags för Kraftloppets årliga skidlopp för barn i alla åldrar. Loppet går i två olika distanser; 2,7 km och 500 meter och huvudfokus är att ha kul tillsammans. Starten går på Bergsvallen i Bergsbyn kl 10.00.

Olanders Café: Efter Saga Eserstams succéföreställning om Siw Malmkvist är hon åter aktuell med ett musikprogram. Med personliga betraktelser kring all sköns knasigheter och oroligheter som omger oss sjunger hon sånger och berättar hoppfulla historier från när och fjärran i KÄRLEK, TRO & LITE HOPP.

Nordanåteatern: Efter hårt tryck från både arrangörer och publik har ”Kingen” nu valt att göra en ny uppsättning av ”När Rocken kom till Sveg” och kallat den part 2. Föreställningen har utvecklats med historier från sin egen musikaliska uppväxt men även behållit en del av de gamla succènumren från liveföreställningen 2014.

Västerbottensteatern: Teatern Glupahungern, del 1, med och av Ellenor Lindgren spelas på Västerbottensteatern i helgen. På fredag vid lunchtid och på lördagen klockan 19.00. Berättarföreställningen bygger på boken ”Glupahungern” skriven av Bodenfödda Andrea Lundgren.

Västerbottensteatern: Västerbottensteaterns stora dramakomedi under 2018, Släktkalaset, spelas både fredag och lördag denna helg. Fritt efter Maria Bloms Masjävlar. Plogad genom Västerbottnisk mylla av Martin Lindberg. I bearbetning och regi av Bobo Lundén.

Klubb V: Nattklubb 20+, DJ Adrian. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb 35+, öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Scandic, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 4/3 2017

Bishops Arms: Varje söndag fram till midsommar är det populära söndagsquizet på Bishops. Från kl. 18 drar kvällens quizmaster igång tävlingen.

Nordanå: Jacob Dahlgren ” abstract space” pågår i Skellefteå Konsthall. I utställningen ”Abstract space” visas ett urval från Jacob Dahlgrens lekfulla bildvärld där han använder sig av abstrakta detaljer från vår omgivning och konstruerar nya verk av vardagliga föremål i klara färger, ofta kombinerade i ränder, rutor och grafiska mönster.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons