Annons

Succé när de byggde ut

Annons

Adam Wikström är nöjd med ombyggnationen av butiken i Skellefteå.

ANNONS I höstas byggde Smarteyes i Skellefteå ut sin lokal till att bli nära dubbelt så stor som innan. Satsningen har visat sig ge resultat. “Gensvaret har varit över förväntan”, säger Adam Wikström.

När Smarteyes etablerade sig på Nygatan i Skellefteå var den cirka 160 kvadratmeter stora lokalen lagom – men under de två senaste åren har de börjat känna sig trångbodda.

– Smarteyes har gått bra i Skellefteå sedan starten 2012 och för några år sedan började vi kolla på olika alternativ för att utöka. Vi kollade både på nya lokaler och att öppna en till butik i en galleria, berättar butikschefen Adam Wikström.

När Koskelas Ögonklinik lämnade sin lokal intill Smarteyes öppnades dock en ny möjlighet.

– Vi köpte lokalen och slog upp väggen som stod mellan den och vår befintliga lokal. Det blev den absolut bästa lösningen för oss.

I oktober 2017 var ombyggnationen klar och Smarteyes butik är nu nära dubbelt så stor som innan.

– Vi är jättenöjda med resultatet. Det här ger en mer öppen, ljus och fräsch butik där vi kan exponera utbudet på ett helt annat sätt. Vi har nu även ett till undersökningsrum för våra fyra optiker så att vi kan ta emot ännu fler kunder varje dag, säger Adam.

En del av personalen som jobbar på Smarteyes.

GOD KVALITÉ
Smarteyes hela koncept går ut på att erbjuda snygga och bra produkter till attraktiva priser. Att det är prisvärt betyder inte att det är dålig kvalité.

– Vi kan hålla låga priser främst genom att vi har egna designers som designar glasögon under vårt egna varumärke, men även för att vi köper in stora partier från leverantörerna och kan pressa priserna även där, säger Adam.

Det glas som sitter i glasögonen är också av riktigt god kvalité.

– I ett oberoende glastest som Testfakta gjorde 2014 visade det sig vara väldigt liten skillnad på olika glas trots olika prisnivåer som finns. Alla svenska glas håller generellt riktigt bra standard.

Smarteyes i Skellefteå har ett tydligt mål: Att bli den mest rekommenderade optikern i stan.

– Vi ska fortsätta jobba hårt för att ha nöjda kunder och kul på jobbet. Har vi kul på jobbet så kommer vi även att ta hand om kunderna på bästa sätt. Nöjda kunder är den bästa reklamen man kan ha, säger Adam.

Megafonen Native


 

 

Smarteyes Skellefteå

Nygatan 58, Skellefteå
0910-49 09 80
www.smarteyes.se/butiker/skellefteå


Sponsrat inlägg: Hela denna sida är en annons från Smarteyes i Skellefteå.

Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons