Annons

Händer i jul- och nyårshelgen 2017

Annons

NÖJE Nu närmar sig jul- och nyårshelgen i Skellefteå. Här kommer tips på hemvändarfester och andra aktiviteter.

OBS! Denna artikel är från 2017. För 2018 års artikel – klicka här »

22/12 Fredag

Scandic: Hemvändar-after-work med Leo Englund och lounge-DJ.

Västerbottensteatern: Sista chansen för Julemys på Västerbottensteatern med stämningsfulla jultoner och tomtegröt i adventstid. En julföreställning med musik och berättelser. Spelas vid lunchtid på fredagen.

Skellefteå Museum: Julstaden – en fantasifull och pepparkaksdoftande utställning. I början av november gick Skellefteå museum ut med en inbjudan till alla Skelleftebor att bygga en julstad av pepparkakshus. Utställningen Julstaden bygger på de bidrag som kommit in. Öppet-tider för jul- och nyårshelgen hittar du här »

23/12 Uppesittarkväll

O’Learys: Traditionen håller i sig och det sprids god stämning inför julafton från kl. 14.00. Fri entré.

Bishops Arms: Öppet från kl. 12.00

Scandic: Kvällens lounge-DJ sprider god stämning bland gästerna. Från kl. 16.00 är det öppet.

25/12 Juldagen

Brygg CC: Nattklubb 27+. Förköpsbiljetter på billetto.se

Klubb V: Nattklubb 23+. Förköpsbiljetter på keyflow.com

O’Learys: Hemvändarparty med livebandet Opus 77.

Carl-Viktor: Trubadurer från kl. 20.00

Bishops Arms: Öppet från kl. 16.00

Old Williams: Ålder 20+ Öppet från kl. 16.00

26/12 Annandag Jul

Klubb V: Nattklubb 18+, Förköpsbiljetter finns på keyflow.com

Brygg CC: Nattklubb 20+, Förköpsbiljetter finns på billetto.se

O’Learys: Hockeykväll med Växjö – Skellefteå AIK

Carl-Viktor: Trubadurer från kl. 20.00

Bishops Arms: Öppet från kl. 16.00

Old Williams: Ålder 20+ Öppet från kl. 16.00

28/12 Torsdag

Arkadengaraget: Parkeringar – tillfälliga uppehällen och andra förströelser . Det är begreppet ’Parkeringar’ som Felix Lundmark valt allt leka med, vad det kan innebära i sina isärplockade delar. Detta är skildringar av koagulerade ansamlingar, tillfälliga livsöden, villfarelser och flyktiga eskapismer. Det som anländer, och det som avgår. Fritt inträde exklusive eventuell parkeringsavgift för de som tar bilen dit.

30/12 Lördag

Stadsbiblioteket: Sara Lidmans 94-årsdag firas i text, ton och bild av Ellenor Lindgren, Thomas Andersson, Robert Tedestedt m.fl. Publiken inbjuds att delta med egna minnen. I pausen serveras en skvallerkopp kaffe/te och födelsedagstårta till självkostnadspris.

31/12 Nyårsafton

Centrum: Nyårsaftonspromenad i Skellefteå. Grundkonceptet kommer att bli detsamma som 2016 vilket innebär en promenad med olika kulturinslag, ljusinstallationer, talare och förfriskningar. Starten sker kl 15:00 vid Manhemskajen och avslutas cirka 16.15 vid Stadshuset. Allt är gratis och alla är välkomna.

Carl-Viktor: Pubkväll, ålder 18+ från kl. 21.00

Bishops Arms: Pubkväll mellan kl 16-22

Verandan/Klubb V: Nattklubb 20+, från kl. 22.00. Förköpsbiljetter på Keyflow.com

 

God jul och gott nytt år, vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons