Annons

Miss Li kommer till Skellefteå

Annons

NÖJE Miss Li ger sig ut på turné – och gör ett stopp i Skellefteå den 14 april. ”Det känns jättekul att hon valt att komma tillbaka till Skellefteå, som enda turnéstopp i norra Sverige”, säger Sofia Andersson Lundberg.

I somras gjorde Miss Li succé i Skellefteå då hon spelade på En Flotte. Konserten gav stora rubriker i Sverige efter att hon hamnat i vattnet.

Nu är det klart att hon kommer tillbaka till Skellefteå nästa år. Den 14 april spelar hon på Folkparken.

– Det känns jättekul att hon valt att komma tillbaka till Skellefteå, som enda turnéstopp i norra Sverige. Det känns även skönt att hon denna gång ska spela på fastland, det kommer bli en fantastisk show även denna gång! Nu är det publikens tur att ge allt och överträffa hennes förväntningar, för sist Miss Li var hos oss så överträffade hon alla våra, säger Sofia Andersson Lundberg, For Events.

Sedan i somras har Miss Li släppt ett nytt album där en av låtarna – The Day I Die – är skriven efter konserten på flotten i Skellefteå.

Lyssna på Miss Li nya album här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons