Annons

Vem har bäst bemötande?

Annons

Urban Pettersson, Skellefteå handel, och Jenny Hultdin-Forslund, Visit Skellefteå.

HANDEL Nu kan du vara med och nominera den person eller det företag som du tycker ger bäst bemötande i Skellefteå.

Utmärkelsen Bästa bemötandet är ett samarbete mellan Visit Skellefteå, Skellefteå handel och Megafonen.

–  Vi vill lyfta den viktiga frågan om värdskap och vikten av gott bemötande. Bra service är enormt viktigt – dels för företaget men även för hela Skellefteå som stad. Att vi har ett bra värdskap är viktigt för att ge ett gott intryck, säger Jenny Hultdin-Forslund på Visit Skellefteå.

Det är allmänheten som utser vilket företag eller vilken person som de tycker är värd extra uppmärksamhet för bra bemötande.

– Nominera den som du tycker är värd en stjärna i kanten. Vi vill lyfta fram goda exempel för att påverka alla positivt, säger Jenny.

Utmärkelsen kommer att delas ut på Handlarfesten den 17 november. Handlarfesten är ett initiativ från Visit Skellefteå och Skellefteå handel.

– Det är en avslappnad fest för de som jobbar inom handeln. Vi har bjudit in butiker, caféer, restauranger, salonger och gym. Det blir ett tillfälle där etablerade och nya företagare, tillsammans med personalen, kan träffas.

Det handlar dock inte om någon galatillställning.

– Det är mer som en after work med branschkollegor och ett avstamp inför julhandeln och nästa års SM-vecka.

Ska detta bli ett återkommande event?

– Vi hoppas det. Årets fest blir startskottet och sen får vi se hur det utvecklas.


 

 

Vem tycker du har bäst
bemötande i Skellefteå?

Nominera en person eller ett företag som du tycker har ett bra bemötande i Skellefteå. Skicka in din nominering innan den 13/11, så är du med och tävlar om ett Skellefteå-presentkort, värde 1000 kr.

Nominera på www.megafonen.nu/nominera

Bästa bemötandet är ett samarbete mellan Megafonen, Visit Skellefteå och Skellefteå Handel och kommer att uppmärksammas på Handlarfesten den 17 november


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons