Annons

Ny lobby på Stadshotellet

Annons

Elin Lundström, marknadsansvarig, och Emma Lundmark, hotellchef, ser fram emot den nya lobbyn

NÖJE Ombyggnation för en en ny lounge-yta pågår på Stadshotellet i Skellefteå. “En mötesplats för hotellgäster, spabesökare och Skellefteåbor”.

På Stadshotellet i Skellefteå har flera väggar rivits i anslutning till den befintliga lobbyn för att skapa större utrymme.

– Vi har haft en lite för liten lobby sedan tidigare och saknat den här typen av yta. Ofta har vi nöjen och fullbokad restaurang i huset, och då blir det här en perfekt yta för de som vill komma tidigare för att umgås och ta något att dricka innan man går vidare, säger Elin Lundström, marknadsansvarig och fortsätter:

– Sen är det naturligtvis en fin service för våra hotellgäster. Här kommer det att vara öppet dygnet runt för dem.

MER EXPONERAD
Ytan som används är den där Aqua Spa tidigare hållit till.

– De finns fortfarande kvar i huset och vi ser det här som ett sätt att öka vårt samarbete och synliggöra dem ännu mer. Butiken är flyttad in i byggnaden, men den kommer att bli mer exponerad än tidigare. Deras behandlingsrum finns kvar på nedervåningen. Lobbyn kommer även att fungera som väntrum för deras kunder, säger Elin.

Till vänster innanför dessa dörrar ligger ytan som byggs om till ny lobby.

KLAR VID JUL
Bygget har pågått ett tag och väntas vara klart innan jul om allt går som planerat.

– Det känns jättekul att vi kan fortsätta utvecklas och att vi kan ge ännu fler alternativ till våra besökare. Vi är en stor mötesplats på många sätt och vill fortsätta att vara det, säger Emma Lundmark, hotellchef.

I slutet av förra året stod den nya nattklubben Klubb V klar på övervåningen och i början av 2017 invigdes Bistro V – Stadshotellets á la carte-restaurang.

– Den har blivit precis vad vi hoppades på. Den är mer intim än vår stora lokal Verandan och det uppskattas av gästerna, säger Emma som utlovar fortsatta satsningar på nöjen.

– Det är nattklubb, middagsshower, julbord med revy och artister. Vi har en spännande höst och vinter att vänta.

Artikeln publicerades ursprungligen
i Megafonentidningen 9 2017:

Klicka här för att läsa tidningen i helskärm.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons