Annons

Ny destination från Skellefteå

Annons

Navagio Beach Foto: Apollo

RESA Apollo öppnar ny flyglinje till värmen nästa sommar.

Mellan den 11 och 25 september nästa år kommer Skellefteåborna att kunna resa med direktflyg till den grekiska ön Zakynthos.

– Vi är jätteglada över denna etablering. Utbudet av charterresor från Skellefteå Airport ökar ständigt och att som enda flygplats i Norrland kunna erbjuda den populära charterdestinationen Zakynthos med Apollo är fantastiskt roligt. Eftersom vi dessutom erbjuder möjlighet till gratis parkering hoppas vi att resorna snabbt blir bokade, säger Robert Lindberg Skellefteå Airports VD i ett pressmeddelande.

Novairs splitternya plan Airbus A3 21 Neo kommer ha tre avgångar från Skellefteå till Zakynthos.

– Zakynthos har länge funnits med i Apollos utbud och har alltid varit en omtyckt ö. Här finns någonting som passar alla – par, familjer och ungdomar – vare sig man söker lugn eller puls. Det är särskilt roligt att vi nu kan erbjuda lite mer norrväga gäster resor hit, då Skellefteå ligger mellan Luleå, Umeå, Piteå och Lycksele har flygplatsen ett bra upptagningsområde, säger Peter Browall Sverigechef på Apollo.

Zakynthos är en populär ö som ligger längst söder ut i den joniska ögruppen och där finns både avkoppling och nöjesliv, enligt researrangören. Den grekiska ön har flera orter som passar för par (Argassi) barnfamiljer (Tslivi) och ungdomar (Laganas). Huvudstaden Zakynthos Stad är dessutom väldigt vacker.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons