Annons

Händer i helgen 2-5/6

Annons

Axels Tivoli finns på plats på Folkparken hela helgen. Foto: Axels Tivoli

NÖJE Barnens dag med tivoli, luftgitarrs-tävling och studentbalen. Här får du tips på vad som händer denna helg i Skellefteå.

Fredag 2/6

Centrum: I helgen hyllas de hjältar som väljer att handla lokalt – och de engagerade personer som jobbar för ett levande centrum. Initiativet kommer från Visit Skellefteå som vill fira alla lokala hjältar. Under fredag och lördag den 2-3 juni kommer arrangerar butiker och caféer modevisning, prova-på-aktiviteter, musikunderhållning, tävlingar och sätter fokus på det mervärde som lokala butiker faktiskt ger. Vad som händer i centrum i helgen kan du läsa mer om här »

Folkparken: ”Barnens dag” arrangeras på Folkparken med Axels tivoli på plats. Under dagarna erbjuds det massor av karuseller, lotterier och sockervadd. Tivolit är på plats den 1-4 juni. Här hittar du öppettider för tivolit »

Verandan: Deltävling i luftgitarrs-SM avgörs på Verandan. Vinnaren får vara med på finalen på Sweden Rock Festival i sommar. Tävlingen startar 21.00 på fredag den 2/6.

Brygg CC: Nattklubb #Fredagsbrygg 18+. Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 3/6

Nordanåteatern: Skellefteå Dans & Baletts årliga vårföreställning, barn, unga och vuxna framför dans i blandade stilar. 3 Juni & 4 Juni kl.14.00 & 18.00.

Bonnstan: På Retromarknad  i Bonnastan kan du köpa och njuta av 50-70-talsprylar – men även äldre ting kommer att finnas. Försäljning kommer att ske utanför vissa kammare. Utöver det blir det fikaförsäljning samt att en vigsel kommer genomföras vid 14 tiden på området.

Folkparken: ”Barnens dag” arrangeras på Folkparken med Axels tivoli på plats. Under dagarna erbjuds det massor av karuseller, lotterier och sockervadd. Tivolit är på plats den 1-4 juni. Här hittar du öppettider för tivolit »

Klubb V: Nattklubb 20+. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: #Lördagsbrygg 20+ från 22.00 till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Centrum: I helgen hyllas de hjältar som väljer att handla lokalt – och de engagerade personer som jobbar för ett levande centrum. Initiativet kommer från Visit Skellefteå som vill fira alla lokala hjältar. Under fredag och lördag den 2-3 juni kommer arrangerar butiker och caféer modevisning, prova-på-aktiviteter, musikunderhållning, tävlingar och sätter fokus på det mervärde som lokala butiker faktiskt ger. Vad som händer i centrum i helgen kan du läsa mer om här »

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 4/6

Folkparken: ”Barnens dag” arrangeras på Folkparken med Axels tivoli på plats. Under dagarna erbjuds det massor av karuseller, lotterier och sockervadd. Tivolit är på plats den 1-4 juni. Här hittar du öppettider för tivolit »

Nordanåteatern: Skellefteå Dans & Baletts årliga vårföreställning, barn, unga och vuxna framför dans i blandade stilar. 3 Juni & 4 Juni kl.14.00 & 18.00.

Bishops Arms: Varje söndag fram till midsommar är det frågequiz med start kl. 19.00 tillsammans med Patrik Jonsson.

Måndag 5/6

Folkparken: Studentbalen arrangeras på Folkparken. Se paren anlända från 17.00. Här hittar du bilder från senaste årens studentbaler »

 

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons