Annons

Hyllar lokala hjältar i centrum

Annons

Foto: Arkivbild

SHOPPING I helgen hyllas de hjältar som väljer att handla lokalt – och de engagerade personer som jobbar för ett levande centrum.

Initiativet kommer från Visit Skellefteå som vill fira alla lokala hjältar.

– Med lokala hjältar menar vi dels de som handlar och njuter i vårt centrum – men även de som driver våra butiker, salonger, caféer och restauranger. Tillsammans bidrar vi alla till känslan, pulsen och citylivet, säger Jenny Hultdin Forslund, centrumutvecklare på Visit Skellefteå.

Under fredag och lördag den 2-3 juni kommer arrangerar butiker och caféer modevisning, prova-på-aktiviteter, musikunderhållning, tävlingar och sätter fokus på det mervärde som lokala butiker faktiskt ger.

– Det är viktigt att handla på de ställen som du vill ska finnas kvar i framtiden. Det bidrar till ett levande centrum, men även till många arbetstillfällen som ofta är en bra steg in i arbetslivet för unga, säger Jenny.

Vad som händer i centrum i helgen kan du läsa mer om här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons