Annons

Olof Wretling åker på turné

Annons

Olof Wretling. Foto: Daniel Wiland

NÖJE Olof Wretling – komiker känd från bland annat Mammas nya Kille och Klungan – åker på turné i höst.

Komikern och berättaren Olof Wretling (Mammas Nya Kille, Klungan) åker i höst ut på turné med sin kritikerrosade berättarföreställning ”Diagnoserna i mitt liv”.

Lördag 11 november kommer han till Nordanåteatern och ger dubbla föreställningar.

– Jag skulle beskriva föreställningen som västerbottnisk berättarstandup. Jag hade aldrig kunnat drömma om att mina diagnoser skulle bli så populära. Nu fattas det bara att jag får vara med i ’Fråga doktorn’, en dröm för alla oss hypokondriker, säger Olof Wretling i ett pressmeddelande.

”Diagnoserna i mitt liv” handlar om vad som är normalt och inte och vårt behov av att diagnostisera varandra. Med sig på scen har Olof musikern Jakob Nyström (Algesten, Isolation Years) som specialskrivit musiken till föreställningen. Föreställningen är en liveversion av Olof Wretlings uppmärksammade och hyllade Vinter i P1-program. Under våren har den har spelats för utsålda hus på Rival i Stockholm och fått ett mycket varmt mottagande både från publik och media.

Biljetter till föreställningarna på Nordanåteatern släpps nu på fredag 21 april.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons