Annons

Vann en resa till Amsterdam

Annons

Tony Lindergren tillsammans med GoTo Nordics Pauline Gustavsson.

RESA 33-årige Tony Lindergren blev vinnare av två tur & retur-biljetter till Amsterdam.

I februari tävlade Megafonen tillsammans med GoTo Nordics och Skellefteå Airport ut två tur & retur-biljetter med direktflyg från Skellefteå till Amsterdam.

Lycklige vinnare blev Tony Lindergren, 33 år, från Ursviken.

– Jag blev mest glad för min frus skull. Det var för hennes skull som jag var med i tävlingen, berättar han när han får motta biljetterna.

Den morgonen som vinnaren offentliggjordes hade Tony jobbat natt och när han fick ett första grattis-sms på morgonen förstod han inte vad han gratulerades för – och gick och la sig för att sova. Men när tillräckligt många grattis kommit in via sms blev hans fru så nyfiken att hon kollade upp vad som hänt.

– Jag brukar inte tävla så ofta på Facebook, det är ju alltid någon annan som vinner, säger han och ler.

Den 8 till 12 juni bär det iväg.

– Främst tänker jag på tulpaner och kanalen när jag hör Amsterdam. Resten får vi ta reda på när vi kommer dit, säger han och fortsätter:

– Det ska bli skönt att få komma iväg. Vi har ett barn och fyra hundar här hemma så vi får inte så mycket tid för oss själva. Det här blir en semester som vi inte tagit oss tid till annars.

I år är första året som GoTo Nordics flyger direktflyg från Skellefteå till Amsterdam. Totalt avgår åtta avgångar mellan 1 och 29 juni.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons