Annons

De firar 15 år med O’Learys

Annons

NÖJE I år har Mohammed och Nadia Omairat drivit O’Learys Skellefteå i 15 år – men än är de inte trötta. “Vi tittar alltid på hur vi ständigt kan fortsätta utveckla vår verksamhet”, säger Mohammed.

Mohammed och Nadia Omairat har varit med om många fina kvällar under åren de drivit O’Learys i Skellefteå, men några tillfällen minns de extra bra.

– Ett av de allra starkaste minnena är när Skellefteå AIK tog steget upp till Elitserien 2007. Det var en magisk stämning hela kvällen och alla kramade varandra och till och med grät av lycka till den efterlängtade comebacken, berättar Nadia.

Även SM-guldet till Skellefteå AIK 2013 är en kväll som de båda minns som en minnesvärd kväll.

– Under hela slutspelet kändes det som att någonting stort var på gång att hända i Skellefteå. Och kvällen när sista finalen spelades så utbröt en fantastisk stämning i lokalen, berättar Mohammed.

Nu blickar de framåt och ska fira ordentligt med sina gäster under denna vecka. Redan nu på onsdag den 8/3 blir det en mattävling.

– Vi kommer en gång för alla att kora vem i Skellefteå som äter flest kycklingvingar på kortast tid. Fina priser ligger i potten för denna tävling som startar redan kl. 18.00, så kom i tid och kom hungrig, säger Mohammed.

De bjuder även på underhållning till helgen då coverbandet Opus 77 kommer på besök under fredagskvällen. Utöver det arrangeras bland annat en tävling där det finns chans att vinna ett presentkort på en resa.

– Vi vill göra något extra för våra gäster och ger de chansen att få lite guldkant på tillvaron, säger Nadia.

Hur ser ni på framtiden för O’Learys i Skellefteå?

– Vi tittar alltid på hur vi ständigt kan fortsätta utveckla vår verksamhet, säger Mohammed och fortsätter:

– Skellefteå har de senaste åren fått massa nya matställen och det är bra, för då blir det fler som vill gå ut och äta och umgås. Det gör att vi kommer att vilja fortsätta utveckla restaurangen för framtiden.

Har ni något konkret som ni kan avslöja för Skellefteborna?

– Det enda jag kan säga nu är att vi tittar på att göra förändringar på lokalen, men vet inte riktigt när det ska påbörjas.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons