Annons

Lista: Mäklarnas bästa tips

Annons

Krister Lundqvist, Jarmo Aimoson, Annelie Blom och Samuel Johansson har lång erfarenhet av att sälja fastigheter i Skellefteå.

ANNONS Oavsett om det är ett fritidshus, en lägenhet, villa, skogs- eller hyresfastighet som du vill sälja kan Mäklarhuset i Skellefteå hjälpa dig. “Vi jobbar hårt och målmedvetet för att tillgodose våra klienters önskemål”, säger Samuel Johansson.

Av de nio år som Mäklarhuset Skellefteå funnits i sin nuvarande form har Mäklarhuset haft de nöjdaste kunderna åtta år i rad enligt Svenskt kvalitetsindex.

– Det är ett kvitto på att vi gör bra och stabila affärer som både säljare och köpare blir nöjda med. Det är viktigt för oss, säger Krister Lundqvist.

Mäklarhuset är en av få mäklarbyråer som är lokalt ägd.

– Vi är alla uppvuxna i Skellefteå och har stort kontaktnät med god lokalkännedom. Det är en stor fördel, säger Jarmo Aimoson som själv jobbat elva år som mäklare i stan.

Att sälja sin bostad är oftast en av de största affärerna man gör i livet, och att välja mäklare kan kännas svårt.

– Många mäklare erbjuder ungefär samma tjänst och när det kommer till kritan så ska du välja den mäklare du känner förtroende för. Vi finns här för att du ska känna dig trygg med alla steg i bostadsaffären, säger Samuel Johansson och fortsätter:

– Vissa vill ha en snabb affär, andra vill ha objektet ute på marknaden längre tid för att verkligen försäkra sig om att priset blir så högt som möjligt. Inget av de alternativen är mer rätt eller fel, och vi hjälper alltid till att uppnå det som är viktigast för dig.

Varför ska jag ta hjälp av en mäklare när jag kan sälja den själv?

– Först och främst finns det statistik på att bostäder som säljs av en mäklare ger bättre betalt, men även trygghetsbiten är viktig. Det finns många fallgropar och om du tar hjälp av en mäklare vet du att allt gått rätt till, säger Jarmo.

Hos Mäklarhuset får du hjälp med alla steg i din försäljning – från kostnadsfri värdering och fotografering av din bostad till kontraktsskrivning och deklarationen året efter. Mäklarhuset har dessutom ägnat mycket arbete till att ta reda på hur man tränger igenom mediebruset på enklaste, mest effektiva och prisvärda sättet.

– Vi utgår från hur vi svenskar söker och köper bostad i dag och har anpassat vårt arbetssätt, teknikstöd och medieval utifrån det. Vi törs till och med påstå att ingen i dag kommer i närheten av att ha lika effektiv marknadsföring som Mäklarhuset, säger Jarmo.

Megafonen Native

Tips till dig som ska sälja din bostad:


 Förtroende är viktigt
Många mäklare erbjuder ungefär samma tjänst och när det kommer till kritan så ska du välja den mäklare du känner förtroende för. Mäklaren finns för att du ska känna dig trygg med alla steg i bostadsaffären.

Lokalkännedom
Att mäklaren har god lokalkännedom är viktigt. Om mäklaren har god känner till området där bostaden ska säljas är det lättare att förmedla känslan av hur det är att bo där till potentiella köpare.

Marknadsföring
Var bostadsannonserna syns och hur de är utformade kan göra stor skillnad för hur utfallet av affären blir. Kommer annonsen att finns med på internet och/eller lokalpress? Har mäklarfirman en professionell fotograf? Titta gärna på mäklarens tidigare annonser så får du en bra uppfattning om hur just den mäklaren arbetar.

Gå på visningar
Det bästa sättet att ta reda på om du tycker att en mäklare verkar duktig är att gå på visningar som mäklaren håller i. Då kan du se om mäklaren får bra kontakt med potentiella köpare. En duktig mäklare har ofta många visningar så det ska inte vara några problem att hitta någon att besöka.

Renovera?
Om något är trasigt kan det vara väl värt att fixa för att ge ett bättre intryck – men om du bör renovera bostaden inför försäljning skiljer sig från fall till fall. Ibland kan det löna sig att fräscha upp ett rum, men ofta ska köparen ändå renovera efter eget tycke och smak.

Sälja eller köpa först?
Med Mäklarhusets tjänst ”Förberedd” kan du göra båda delarna på samma gång. Förberedd är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att i lugn och ro leta efter drömbostaden utan att behöva oroa dig för försäljningen av din nuvarande.

Kontakta mäklaren i tid
Om du kontaktar mäklaren i god tid inför försäljning finns bättre möjligheter att göra en god affär.


Vill du sälja ditt boende? Mäklarhuset värderar din bostad kostnadsfritt!

Besök oss på Stationsgatan 12 i Skellefteå eller kontakta oss så berättar vi mer.

Klicka här för att boka kostnadsfri värdering »

Telefon: 0910-20 00 50
E-post: skelleftea@maklarhuset.se
Hemsida: www.maklarhuset.se


Sponsrat inlägg: Hela denna sida är en annons från Mäklarhuset i Skellefteå.

Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu så berättar vi mer.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons