Annons

Ny yogastudio i Skellefteå

Annons

Yoga SkellefteåLillemor Eklund, Sofia Lindblom och Jeanette Carlsson öppnar yogastudio.

HÄLSA I februari öppnar en ny yogastudio i Skellefteå. ”Utbudet av yogakurser kommer att vara stort och varierat för både erfarna och oerfarna yogautövare”

Det är Jeanette Carlsson, Lillemor Eklund och Sofia Lindblom som öppnar den nya yogastudion.

– Arbetet är just nu i full gång med att planera och bygga upp Skellefteås nya yogastudio. Utbudet av yogakurser kommer att vara stort och varierat för både erfarna och oerfarna yogautövare. Privatlektioner och rehabilitering kommer också att finnas på vår meny, skriver de i ett pressmeddelande.

Studion, som går under namnet Yogease, öppnar den 13 februari på Södra Järnvägsgatan 38.

– Yogease har skapats utifrån vår gemensamma längtan att sprida yoga men också att vara en pusselbit för att stärka ett tillåtande och utvecklande samhälle. Det låter lite stort? Kan vi verkligen göra det? Vi vill svara ett rungande ja på den frågan. För om du och jag försöker hitta det bästa inom oss och försöker stärka det så mycket som vi bara kan så kommer det att sippra ut i vår omvärld också, skriver de vidare i pressmeddelande och fortsätter:

– Självklart har vi alla riktigt dåliga dagar det ingår i livet. Men om vi blir fler och fler som siktar mot en grundkänsla av förnöjsamhet, i yogan kallas det santosha, så kommer den känslan att sprida sig runtomkring oss. Som konfetti! Vår värld blir alltså lite nöjdare och mer tillåtande en konfettilapp i taget.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons