Annons

Clownförbud på Verandan

Annons

Club Fortuna clownObs. Personerna på bilden har ingenting med texten att göra. Foto: Arkivbild

NÖJE Efter de senaste händelserna med hotfulla clowner har Verandan och Club Fortuna beslutat att det inte är tillåtet att klä ut sig till clown på deras halloween-fester. 

Fredag den 28 oktober arrangerar Club Fortuna halloweenfest på Verandan och dagen efter är det halloweentema med Ace Wilder på scenen. Arrangörerna hoppas på att se många utklädda – men inte till clowner.

– På grund av det som skett den senaste tiden i landet och i regionen, med clowner som attackerar och skrämmer folk, har vi beslutat om clownförbud på vår halloweenfest. Vi vill att våra gäster ska känna sig trygga och ha trevligt på vår nattklubb utan oro. De som kommer utklädda som clowner kommer att nekas inträde, men om man tar av sig dräkten är man självfallet välkommen in, säger Sabina Jonsson, hotellchef, till Megafonen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons