Annons

Är du Årets Glasögonbärare?

Annons

Ingela Specsavers

MODE Förra året blev Skellefteåbon Ingela Norberg Årets Glasögonbärare och fick bland annat åka till Tanzania. Nu har du chansen att göra en liknande resa!

I dag startar Specsavers tävling Årets Glasögonbärare. Optikkedjan är på jakt efter personer som bär glasögon med stil och för att uttrycka sin personlighet.

Förra året vann Ingela Norberg från Skellefteå.

– Det har varit en jätterolig tid som Årets Glasögonbärare och jag avundas nästa vinnare som har ett underbart år framför sig. Det kändes fantastisk när jag fick utmärkelsen eftersom jag just försöker använda glasögon för att lyfta min klädstil, säger Ingela Norberg, 2015 års vinnare.

Det är elfte året i rad som Specsavers anordnar tävlingen Årets Glasögonbärare där optikkedjan vill lyfta fram och hylla alla som bär sina glasögon med stolthet och integritet.

Nytt för i år är att 21 personer går vidare till semifinal. De får representera var sitt av Sveriges 21 län. Den slutgiltiga vinnare, samt andra- och tredjeplatstagaren, utses med hjälp av svenska folket samt en utvald namnkunnig jurys röster. En av årets jurymedlemmar är Specsavers nya ambassadör, den LA-baserade journalisten Jennie Hammar.

– Jag är själv stolt glasögonbärare och älskar hur bågar kan lyfta och komplettera en outfit. Jag kommer att leta efter en person som inspirerar mig och som bär glasögon för att förstärka sin personlighet. Precis som jag gör, säger Jennie Hammar.

Sista anmälningsdag för att vara med i tävlingen är den 3 september. Tävlingen hittar du på Specsavers hemsida.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons