Annons

Fortsatta resor till Mallis

Annons

mallorca

RESA Idag släpper Ving nästa sommars sol- och badresor till populära Mallorca. Det rör sig om tre avgångar till Mallorca med direktflyg från Skellefteå Airport under perioden 29/4-13/5, 2017.

Direktcharter från Skellefteå blir allt populärare och avgångar till Mallorca bokas snabbt upp så de som redan idag vill försäkra sig om en direktcharter till sommaren 2017 kan nu boka sin resa på Ving.se till Mallorca från Skellefteå Airport. Sommaren är den period då allra flest väljer att resa på semester, särskilt barnfamiljerna. Boendet blir allt viktigare, ofta viktigare än själva resmålet och för att få de bästa rummen på de mest efterfrågade hotellen gäller det att vara ute i god tid. Detta skriver man i ett pressmeddelande idag.

– Det är också våra koncepthotell som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar. Att kunna flyga från sin lokala flygplats är uppskattat och vi är glada att kunna erbjuda flyg från Skellefteå Airport, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

-Det känns riktigt bra att Ving fortsätter satsa på Skellefteå Airport och erbjuder oss norrlänningar en smidig resa till en av de stora charterfavoriterna. Ett varierat utbud av direktcharter som ett komplement till reguljärtrafik gör Skellefteå Airport till en attraktiv plats att starta sin resa från, säger Robert Lindberg vd, Skellefteå Airport.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons