Annons

Ismail: Sveriges bästa standup

Annons

1800_Soran_Betner_Fotograf_Mats_BackerSoran Ismail och Magnus Betnér ger sig ut på turné. Foto: Mats Bäcker.

NÖJE Soran Ismail och Magnus Betnér ut på en av de största humorturnéerna någonsin i Sverige och besöker bland annat Skellefteå.

2013 hade Magnus Betnér och Soran Ismail premiär med ”En skam för Sverige”. Den gemensamma turnén såldes ut över hela landet och utsågs bland annat till ”Årets föreställning” på Svenska standup-galan,

Nu är de tillbaka med den fristående uppföljaren ”En skam för Sverige 2”.

– Det ensamma turnélivet är tufft. Fråga bara Avicii, säger Magnus Betnér i ett pressmeddelande men fortsätter:

– Jag och Soran hade så fruktansvärt roligt förra gången att båda kände att det här måste vi göra igen!

I ”En skam för Sverige 2” delar de två komikerna scen för att ge sin syn på samtiden. I sitt nya material dissekerar Magnus Betnér och Soran Ismail de kränkta människornas tidsålder. Duon ger sig i kast med politik, fördomar, religion, pk-ängslighet, medier, Facebook-människor och blodpudding. Dessutom gör de för första gången en gemensam mellanakt som improviseras fram varje kväll.

– Det kommer, som vanligt, bli Sveriges bästa standup. Folk ska få skratta så de får ont i käkarna och tänka så de får ont i hjärnan efteråt. Ovanpå det så kommer vi, för första gången någonsin, att göra något på scen samtidigt. Ingen av oss har gjort detta tidigare, så det ska bli väldigt spännande, säger Soran Ismail.

Föreställningarna i Skellefteå är den 1 och 2 december på Nordanåteatern.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons