Annons

Nya delägare i Brygg CC

Annons

Tobias Norrfors och Sofia Andersson LundbergTobias Norrfors och Sofia Andersson Lundberg är nya delägare i Brygg CC. Foto: Brygg CC.

NÖJE Brygg Club & Café fortsätter sin satsning på en levande klubb- och caféverksamhet i Skellefteå med hjälp av två nya delägare, Sofia Andersson Lundberg och Tobias Norrfors.

Det meddelar Brygg i ett pressmeddelande på torsdagen.

– Vi har snart varit igång med vår verksamhet ett år och känner oss redo för att ta nästa steg i vår utveckling. Vi tycker att det är viktigt att ständigt utvecklas och ser en stor fördel med att bredda vår ägarbild med kompetens inom event och klubb, säger delägaren Jon Oskar Arnason.

Sofia Andersson Lundberg driver företaget For events och har på kort tid etablerat sig som en betydande aktör inom Skellefteås konsert- och eventscen. Sofias roll på Brygg CC kommer att vara fokuserad på strategisk verksamhetsutveckling, primärt inom event och konferenser.

– Jag blev väldigt glad när jag fick frågan, känns ärofullt att få vara en del av detta gäng. Hela området vid älven och Brygg Club & Café / Bryggargatans koncept tycker jag är helt fantastiskt, så jag ser stor potential i detta. Det jag ser fram emot mest är att lära känna all härlig personal som jag vet är en väldigt viktig del i verksamheten och för genomförandet av alla spännande projekt vi har framför oss, säger Sofia och fortsätter:

– Parallellt med mitt uppdrag på Brygg CC så jobbar jag på som vanligt med For Events och tillsammans med mina kollegor på Dixie Event/Henson PR.

Tobias Norrfors har i över 15 år varit verksam inom Skellefteås krogbransch som discjockey, klubbarrangör och nattklubbsägare. Tobias kommer att ta över ansvaret för nattklubben på Brygg CC och utveckla den till att vara det primära alternativet för nöjeslystna Skelleftebor och tillresande.

– Jag tog kontakt med Sarah, Jon Oskar och Runar på Bryggargatan när de bestämde sig för att starta en cocktailbar för två år sedan. Jag var imponerad över deras satsning och höga ambitionsnivå och ville hjälpa dem att musiksätta barupplevelsen. Samarbetet gav mig en rejäl nytändning som discjockey men framför allt tre nya vänner med en samsyn på kroglivet, berättar Tobias Norrfors.

– I och med öppningen av Brygg CC har vårt samarbete ökat och när jag fick förfrågan om att gå in som delägare funderade jag inte många sekunder, fortsätter Tobias. Eller ja, hjärtat funderade inte länge men eftersom jag har familj och ett jobb jag trivs väldigt bra med på Visma fick jag fundera på om tiden skulle räcka till. Jag kan dock inte missa en sådan här chans, med en anläggning av absolut toppklass, duktig och driven personal och ett geografiskt läge som många skulle offra sin högra arm för. För att inte tala om ett team av kompetenta delägare.

Jon Oskar är nöjd med sina nya delägare.

– De som känner Sofia och Tobias vet att de brinner för att göra Skellefteå till en bättre och roligare stad att leva i. Vi delar deras målsättning och tror att vi tillsammans kan göra skillnad på Skellefteås resa mot en mer levande och växande stad, säger han.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons