Annons

Han tar över Allstar Skellefteå

Annons

Kristoffer LundströmKristoffer Lundström, ägare av Stadshotellet och Malmia Hotel, blir ny ägare av Allstar. Foto: Arkivbild

NÖJE På måndagen stod det klart att kommunen dragit in Allstar och Mollys alkoholtillstånd – men redan nu är det klart med en ny ägare till verksamheten på Allstar.

Det var på måndagen som Skellefteå kommun meddelade att Allstar och Mollys alkoholtillstånd återkallats. Redan nu är det dock klart med en ny ägare. Kristoffer Lundström, som sedan tidigare äger Stadshotellet och Malmia Hotel, tar över Allstar från och med den 15 mars.

– Vi kommer att dra igång så snabbt jag har fått mitt alkoholtillstånd och det borde gå ganska fort. Jag har just fått alkoholtillstånd i Piteå kommun så det finns färska uppgifter om mig, säger Kristoffer när Megafonen når honom via telefon på tisdagskvällen.

Han har varit intresserad av Allstar sedan tidigare och när det stod klart att de förlorade sitt alkoholtillstånd på måndagen gick det snabbt att komma fram till en lösning.

– Vi har haft Malmia Hotels frukostservering i Allstars lokaler vilket inte varit helt okomplicerat då det ibland krockat. Nu kommer personalen att tillhöra samma familj vilket jag tror blir bättre för alla.

Kristoffer berättar att han har för avsikt att fortsätta driva stället som en Allstar-restaurang.

– Vi avser att driva det här på bästa möjliga sätt. Vi kommer att fortsätta ha nattklubb för 18-åringar på fredagar och sedan får vi känna oss fram och se vad som fungerar.

Vad händer med personalen?

– De som är anställda på Allstar idag kommer att fortsätta vara det.

Kommer Allstar att vara öppet kommande helg?

– Jag kan inte svara för hur nuvarande ägare kommer att göra till det att jag tar över, men jag hoppas att vi kan vara igång i början av nästa vecka, säger Kristoffer.

Nattklubben Mollys är ett fristående bolag och ingår inte i dealen med Kristoffer. Vad som händer med den lokalen är ännu okänt.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons