Annons

Han ersätter DJ Black Moose

Annons

 Mack Beats foto: Saga_BerlinMack Beats. Foto: Saga Berlin

NÖJE DJ Black Moose tvingades ställa in sin spelning som var planerad i Skellefteå på lördag – men en ersättare är redan fixad.

Ersättare blir Mack Beats.

– Mack Beats är producenten som ligger bakom större delen av den svenska hiphop-musiken de senaste åren. Ison & Fille, Aleks, Grillat & Grändy, Stor, Lazee och Rosh är några exempel på artister som jobbat med Mack Beats, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

2013 debuterade han som egen artist med albumet “Centrum”. Det blev ett av de mest kritikerrosade albumen det året och var även flerfaldigt nominerat till Grammis och P3 Guld.

– När vi fick beskedet om avbokningen under förmiddagen igår kändes det såklart trist med tanke på att vi redan hade flyttat datumet en gång. Besvikelsen blev dock inte långvarig. När vi nu har lyckats boka Mack Beats istället är vi otroligt taggade inför lördagens klubb, säger delägaren Jon Oskar Arnason.

Tidigare samma kväll arrangerar Patrik Wilén och Carl Forsgren förfesten “Save da date” i caféet innan klubben drar igång. Mer information om detta hittar du på Brygg CC:s Facebooksida. Åldersgräns för kvällen är 20 år.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons