Annons

The Stones till Nordanå

Annons

The StonesThe Stones. Foto: Pressbild

MUSIK I mars kommer The Stones – som enligt arrangören är Europas bästa Rolling Stones Tribute Band – till Skellefteå.

The Stones har vunnit utmärkelsen som det band som är mest lika Rolling Stones.

– Fulla av energi och känsla återskapar The Stones en konsert som Rolling Stones skulle ha gjort 1972 när bandet stod på toppen av sin karriär och verkligen betraktades som världens bästa Rock n Roll band, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

– Sångaren Ben Wattam ser ut som Jagger, känns som Jagger, rör sig som Jagger och framförallt sjunger som Jagger och skapar den speciella känsla och energi som gjort Rolling Stones konserter bejublade i mer än 50 år.

The Stones kommer till Nordanå i Skellefteå den 19 mars.

– The Stones turnerar runt hela Europa med sin show och spelar på de stora arenorna. Nu kommer de alltså äntligen till Sverige och Skellefteå efter spelningarna i Umeå och Luleå. Gör som publik över hela Europa, upplev en kväll med musik från ett av världens bästa band genom alla tider. För alla som gillar Rolling Stones är den här showen ett måste att se!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons